Rugby: Fostul internaţional argentinian Federico Martin Aramburu, ucis în urma unei altercaţii la Paris

Data:

Fostul rugbyst internaţional argentinian Federico Martin Aramburu a decedat la vârsta de 42 ani, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unei altercaţii într-un bar din Paris, au anunţat surse apropiate anchetei, citate de AFP, potrivit Agerpres.

Faptele s-au derulat în jurul orei 6,00, pe bulevardul Saint-Germain din Arondismentul VI al capitalei Franţei, după un „diferend” între două grupuri de persoane, conform unei surse poliţieneşti. Grupurile s-au separat, iar presupuşii autori ai crimei „au revenit ulterior cu un vehicul şi au tras focuri de armă”, iar apoi au fugit, a precizat sursa respectivă. Trei dintre gloanţe l-au lovit pe Aramburu, care a încetat din viaţă.

Conform L’Equipe, fostul internaţional argentinian se află în vizită la Paris pentru a asista la meciul Franţa – Argentina şi urma să se întoarcă luni în ţara sa de origine.

Federico Martin Aramburu a evoluat în cursul carierei sale la echipele franceze Biarritz (2004-2006), Perpignan (2006-2008) şi Dax (2008-2010), fiind selecţionat de 22 de ori în naţionala ţării sale, cu care a participat la Cupa Mondială 2007, unde Argentina s-a clasat pe locul al treilea, după ce a învins Franţa în finala mică.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, favorită la cucerirea titlului

CSA Steaua Bucureşti se află la un singur succes de câştigarea celui de-al 20-lea său titlu naţional, după...

Fotbal: Farul Constanţa – Sepsi OSK 1-4, în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-1...

Tenis: Swiatek şi Sabalenka, în finala de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek şi belarusa Arina Sabalenka, primele două jucătoare ale lumii, ca şi în 2023, se vor...

Mijlocaşul Phil Foden (Manchester City), cel mai bun jucător al anului în opinia Asociaţiei Jurnaliştilor de Fotbal

Mijlocaşul ofensiv Phil Foden, la masculin, şi atacantul Khadija 'Bunny' Shaw, la feminin, ambii de la Manchester City,...