Adrian Rus: „Nu am pierdut niciodată cu Finlanda, dar niciun meci nu seamănă cu altul”

Data:

Fundaşul Adrian Rus a afirmat că este conştient de faptul că România nu a pierdut niciodată în faţa Finlandei, precizând însă că meciurile nu se aseamănă şi că partida de joi, din Liga Naţiunilor la fotbal, va fi una dificilă, potrivit Agerpres.

„Echipa naţională de seniori este cu totul altceva, este presiunea mai mare şi adversarul mult mai greu. Îmi doresc mâine seară să câştigăm, ne dorim neapărat victoria. Dar pentru asta trebuie să intrăm sută la sută concentraţi şi motivaţi. După meciurile din iunie a fost o dezamăgire, dar trebuie să luăm lucrurile pozitive. Ne aşteaptă două meciuri foarte grele. În primul rând mă gândesc la meciul cu Finlanda, este un adversar cu organizare foarte bună, dar avem toate informaţiile posibile, cu punctele lor slabe şi forte. Nu am mai pierdut niciodată cu Finlanda, dar niciodată un meci nu seamănă cu altul. Mâine va fi cu totul alt meci. Ne dorim victoria, ne va aştepta un meci greu, dar sunt sigur că suntem concentraţi sută la sută şi vom da totul. Această generaţie eu zic că are potenţial şi trebuie să fim pozitivi şi să avem răbdare”, a declarat Rus.

El a menţionat că este mulţumit de metodele de pregătire ale selecţionerului Edward Iordănescu, un antrenor care oferă toate informaţiile jucătorilor convocaţi.

„Avem un selecţioner tânăr, pozitiv, nouă jucătorilor ne oferă încredere foarte mare, totală. Lucrează foarte bine cu noi, îmi place stilul lui de a lucra. Ne oferă toate informaţiile şi discută cu fiecare jucător în parte”, a mai spus fundaşul echipei Pisa.

România va întâlni Finlanda, vineri (ora 21:45), pe Stadionul Olimpic din Helsinki, iar meciul cu Bosnia-Herţegovina va avea loc luni, 26 septembrie (ora 21:45), pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti.

Echipa naţională de fotbal a României ocupă ultima poziţie în Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu trei puncte în clasament, fiind devansată de Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Iga Swiatek, calificare fara emotii în sferturi la Madrid (WTA)

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului...

FIFA şi UEFA ameninţă Spania cu sancţiuni după ce RFEF a fost plasată sub tutela guvernului

Cotidianul AS a dezvăluit luni că FIFA şi UEFA au lansat un ultimatum către guvernul spaniol, condus de...

Tenis: Tunisianca Ons Jabeur, calificată în sferturi la Madrid (WTA)

Tunisianca Ons Jabeur, cap de serie numărul opt, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de...

Fotbal: Rubiales neagă existenţa unor nereguli în contractul Supercupei Spaniei din Arabia Saudită

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), a negat, luni, că ar fi plătit comisioane...