Brigadă de arbitri din Spania la meciul Finlanda – România din Liga Naţiunilor

Data:

UEFA a stabilit ca partida Finlanda – România, din Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, să fie condusă de o brigadă de arbitri din Spania, a anunţat, Federaţia Română de Fotbal, potrivit Agerpres.

Întâlnirea va fi condusă la centru de Carlos del Cerro Grande, un arbitru spaniol de 46 de ani. Acesta va fi ajutat de conaţionalii săi Raul Cabanero şi Guadalupe Porras, iar cel de-al patrulea oficial este Guillermo Cuadra, tot din Spania.

Arbitrul de centru, Carlos del Cerro Grande, este de profesie poliţist şi poartă ecusonul FIFA din 2013, după ce în 2011 a fost promovat în grupul de arbitri din Primera Division. În 2018 a fost promovat în categoria de elită UEFA. În această ediţie de Liga Naţiunilor a mai oficiat o singură partidă, duelul dintre Germania şi Anglia, 1-1, din 7 iunie 2022.

România va întâlni Finlanda pe 23 septembrie (ora 21:45), pe Stadionul Olimpic din Helsinki, iar meciul cu Bosnia-Herţegovina va avea loc pe 26 septembrie (ora 21:45), pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti.

Echipa naţională de fotbal a României ocupă ultima poziţie în Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu trei puncte în clasament, fiind devansată de Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Handbal feminin: CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, învingătoare în derby-ul cu Dunărea Brăila

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a învins-o pe HC Dunărea Brăila cu scorul de 27-24 (13-11), joi, pe teren...

Gabriel Toncean, reales în fruntea Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness

Vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Gabriel Toncean, a fost reales, joi, la Santa Susana (Spania), preşedinte al Federaţiei...

Fotbal: Parma, din nou în Serie A

Parma, echipa fotbaliştilor români Dennis Man şi Valentin Mihăilă, şi-a asigurat miercuri promovarea în Serie A, prima divizie...

Fotbal: Antrenorul Ralf Rangnick a refuzat-o pe Bayern

Antrenorul Ralf Rangnick a refuzat-o pe Bayern Munchen şi va rămâne selecţionerul Austriei după Campionatul European de fotbal...