Fără Adrian Mutu pe bancă, Rapid a pierdut în deplasare cu FC U Craiova

Data:

FCU Craiova 1948 a învins cu scorul de 1-0 (0-0) formaţia FC Rapid, într-o partidă disputată pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu în cadrul etapei a 10-a a Superligii, potrivit Agerpres.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Sekou Sidibe în minutul 56, după o pasă a lui Gabriel Iancu. Iniţial golul a fost anulat de arbitrul Marian Barbu pe motiv de ofsaid, însă decizia a fost întoarsă în urma consultării VAR.

Echipa giuleşteană a evoluat din minutul 31 cu un om mai puţin pe teren după eliminarea lui Alexandru Ioniţă II. Acesta a primit iniţiat cartonaşul galben pentru o intrare cu talpa din spate asupra lui Vlad Achim, dar în urma intervenţiei VAR a fost eliminat.

Formaţia condusă de Marius Croitoru a lovit în două rânduri bara porţii adverse prin Gabriel Iancu (minutul 37) şi Vlad Achim (minutul 44).

Echipa Rapid a fost condusă de pe bancă la această partidă de secundul Ciprian Niţă, antrenorul principal Adrian Mutu fiind supus, sâmbătă, unei intervenţii chirugicale la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în urma unei crize de apendicită.

Rapid rămâne pe prima poziţie a clasamentului, cu 21 de puncte, până la încheierea celorlalte partide din etapa a 10-a, în timp ce FCU Craiova 1948 urcă de pe locul 11 pe 6.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, favorită la cucerirea titlului

CSA Steaua Bucureşti se află la un singur succes de câştigarea celui de-al 20-lea său titlu naţional, după...

Fotbal: Farul Constanţa – Sepsi OSK 1-4, în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-1...

Tenis: Swiatek şi Sabalenka, în finala de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek şi belarusa Arina Sabalenka, primele două jucătoare ale lumii, ca şi în 2023, se vor...

Mijlocaşul Phil Foden (Manchester City), cel mai bun jucător al anului în opinia Asociaţiei Jurnaliştilor de Fotbal

Mijlocaşul ofensiv Phil Foden, la masculin, şi atacantul Khadija 'Bunny' Shaw, la feminin, ambii de la Manchester City,...