Alexandru Pelici este noul selecţioner al naţionalei U19 a României

Data:

Alexandru Pelici a fost numit în funcţia de selecţioner al naţionalei U19, în locul lui Adrian Văsîi, a anunţat Federaţia Română de Fotbal, potrivit Agerpres.

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani va conduce reprezentativa juniorilor născuţi începând cu 1 ianuarie 2004 în campania de calificare pentru Campionatul European din 2023.

Alexandru Pelici s-a aflat pe banca echipei CS Mioveni până pe 23 august, când şi-a reziliat contractul, de comun acord cu clubul, din cauza rezultatelor slabe din acest debut de sezon. El a obţinut trei promovări în prima ligă, cu Voinţa Sibiu, FC Hermannstadt şi CS Mioveni, cu Hermannstadt disputând chiar o finală de Cupa României, în 2018, când echipa evolua în liga a doua.

”Este o onoare pentru mine să reprezint echipa naţională a României în acest nou rol de selecţioner Under-19. Este o provocare pentru mine, mai ales că urmează în scurt timp primele meciuri de calificare, dar mă voi folosi de toată experienţa mea pentru a crea un grup unit alături de care să obţinem rezultatele pe care ni le dorim”, a declarat Alexandru Pelici.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal: Mikel Arteta se bazează pe ajutorul fostului său antrenor David Moyes

Tehnicianul lui Arsenal Londra, Mikel Arteta, a declarat că speră că fostul său antrenor David Moyes le va...

Destinul este în mâinile noastre, spune Guardiola înaintea partidei decisive cu West Ham United

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, formaţie aflată la o victorie distanţă de titlu în Premier League, se...

Edward Iordănescu a convocat 21 de stranieri pentru meciurile cu Bulgaria și Liechtenstein

Selecţionerul echipei naţionale a României, Edward Iordănescu, a trimis 21 de convocări preliminare stranierilor pentru meciurile amicale cu...

F1: Charles Leclerc, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere pe circuitul de la Imola

Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a fost cel mai rapid vineri în prima sesiune de antrenamente libere pentru...